Karnevalové kostýmy

KARNEVALOVÉ KOSTÝMY.SK je internetový obchod s karnevalovými doplnkami, kostýmy, vtipnými a originálnymi darčekmi aj kanadskými žartíkmi.


Ponúkame karnevalové oblečky pre deti a dospelých, karnevalové doplnky - ako najrôznejšie elegantné aj smiešne klobúky, čiapky, čelenky, párty čiapočky, doplnky ku kostýmom - ako sú boa, rukavičky, kravaty a traky, ďalej hororové masky, benátske masky, škrabošky, veľké množstvo parochní - napríklad afra a iné pánske i dámske parochne, sexi doplnky ku kostýmom vrátane pančúch a nalepovacích rias, sexy darčeky, spodnú bielizeň a vtipy, originálne i vtipné darčeky - ako napríklad bavlnené tričká s vtipnou potlačou, bavlnené tričká s Patom a Matom, trenírky s nápisom a nohavičky s žartovnou potlačou, darčekovú keramiku a ceduľky s vtipnými nápismi alebo s menami.

Na tematické párty ponúkame veľké množstvo doplnkov. Najrozšírenejšiu ponuku doplnkov máme na obľúbené pirátske večierky (pirátske klobúky, šatky, klapky na oči, brady, pirátske šable a pištole, vlajky a iné dekorácie, nechýba ani nafukovací papagáj a papagáj na rameno, ktorý by nemal chýbať na žiadnej pirátskej párty). Ponúkame tiež doplnky a kostýmy na mexickú párty (najobľúbenejšie sú mexické sombréra, mexické poncho a štýlové fúzy). Blízko Mexika sú tiež havajské párty (ponúkame havajské plážové slamáky, kvetinové vence, havajské farebné košele a šortky, strapaté sukne a havajské podprsenky, celé kostýmy Hula tanečníc a Zulu bojovníkov, kvety do vlasov, rautové špajle, slamky, tiki keramiku, palmy, a tiež iné kvetinové dekorácie). Často vyhľadávané sú aj kovbojské a westernové doplnky v štýle divokého západu (u nás nájdete kovbojské klobúky, kostýmy, doplnky ku kostýmom, pištole a pušky, biče, indiánske čelenky, indiánske kostýmy). Obľúbené sú tiež témy z našej histórie, ako je napríklad Rímska a Grécka párty, prohibícia, retro, hippie a disco párty (na každú z týchto párty sa u nás plne vybavíte kostýmami, klobúkmi, rukavičkami, boa, pančuchami, parochňami, okuliarmi a ďalšími doplnkami). Ďalšou obľúbenou témou je Mikulášska párty (nájdete u nás anjelské krídla, svätožiary, kostýmy anjelov, kostýmy čertov a diablov, rohy na čelenkách, svietiace rohy, čertovské sety, čiernidlom na zuby aj tváre, trojzubec a čertovské parochne, luxusné kostým Mikuláša a ďalšie doplnky ). V neposlednom rade ponúkame doplnky a dekorácie na obľúbené upírie, hororové, zombie a Halloweenské párty (pre tieto akcie máme v našej ponuke upírie kostýmy, kostýmy vampírek, plášte, zuby, umelú krv, umelé jazvy, líčidlá a hororové kontaktné šošovky, falošné úrazy, dekorácie - kostry, krvavé ruky, lebky a girlandy). Nezabúdame ani na čarodejnice a ich zlet (máme pre vás veľa čarodejníckych kostýmov, plášťov, klobúkov, metiel, kotlíkov, nosov a pazúrov, líčidiel a dekorácií).

Mimo klasických historických, rozprávkových a filmových i vtipných kostýmov ponúkame tiež sexi kostýmy na sexy párty, sexy darčeky (vtipné slipy, cukríkové tangá, putá, bič, borat plavky), sexy hry (francúzska hra lásky,“ Harašeníčko“ a hra Človeče napi sa).

Na narodeninovú párty a ďalšie oslavy u nás nájdete hélium, balóniky najrôznejších tvarov a farieb, papierové párty čiapočky, panáky na krk, tortové sviečky a fontány na tortu, konfety, girlandy a iné dekorácie.