Akčná ponuka

KOSTÝMY, DOPLNKY, DARČEKY

KARNEVALOVÉ KOSTÝMY.SK je internetový obchod s karnevalovými doplnkami, kostýmy, vtipnými a originálnymi darčekmi aj kanadskými žartíkmi.

Ponúkame karnevalové oblečky pre deti a dospelých, karnevalové doplnky - ako najrôznejšie elegantné aj smiešne klobúky, čiapky, čelenky, párty čiapočky, doplnky ku kostýmom - ako sú boa, rukavičky, kravaty a traky, ďalej hororové masky, benátske masky, škrabošky, veľké množstvo parochní - napríklad afra a iné pánske i dámske parochne, sexi doplnky ku kostýmom vrátane pančúch a nalepovacích rias, sexy darčeky, spodnú bielizeň a vtipy, originálne i vtipné darčeky - ako napríklad bavlnené tričká s vtipnou potlačou, bavlnené tričká s Patom a Matom, trenírky s nápisom a nohavičky s žartovnou potlačou, darčekovú keramiku a ceduľky s vtipnými nápismi alebo s menami.

Náš Facebook

Hodnotenie zákazníkov

Zdenkohvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

Perfektné a ústretové jednanie zo strany obchodu, spokojnosť na všetkých frontoch. Znova nakúpim.

Erikahvězdahvězdahvězdahvězdahvězda

telefonický kontakt nie je možný, nemáte šancu sa dovolať. Potvrdenie objednávky mi síce prišlo obratom na mail, no ak sa potrebujete niečo opýtať, alebo upresniť objednávku - nemáte šancu. Trochu zvláštne, nie?

Ďalšie referencie »