Kostýmy, Doplnky, Darčeky

Prečo si u nás zakúpiť karnevalový kostým?

Je to jednoduché. Máme veľký výber kostýmov (väčšinou každý druh vo viacerých veľkostiach). Ponúkame kostýmy pre dospelých i deti. Karnevalové kostýmy sú seriózne, luxusné, formálne, historické, dobové, rozprávkové, bájne aj filmové, sexi kostýmy pre dámy aj pánov, kostýmy zvieratiek a maskotov, vtipné a originálne kostýmy. Skrátka nájdete u nás kostýmy na takmer akúkoľvek akciu za veľmi priaznivú cenu! Ako novinku Vám ponúkame tiež Morphsuity - sú to kombinézy na celé telo aj tvár.

U každého kostýmu je uvedené, v akých veľkostiach máme kostýmy skladom.

Mimo celých kompletných oblečkov ponúkame tiež časti kostýmov či rôzne doplnky, ktoré vhodne doladia a zvýraznia autentickosť vášho prevleku. Môžete si vyberať z veľkého množstva elegantných klobúkov, párty klobúkov, kovbojských a pirátskych klobúkov, čarodejníckych klobúkov, korún pre kráľa a kráľovnej, prilieb a čiapok k uniformám aj párty čiapok, vianočných čeleniek, čeleniek rozprávkových a vtipných, sukienok s korzety i bez korzetov, havajských bavlnených párty košieľ, havajských kraťasov, sexy pančúch a návlekov na nohy, rukavičiek, boa, čeleniek z 20. a 30. rokov, mega okuliarov, vtipných okuliarov a dobových karnevalových okuliarov, hippie setov a doplnkov zo 60. rokov, falošných zbraní, umelých jaziev a krvi, zubov vtipných i upírich, líčidiel veľkých, malých a kombinovaných, líčidiel riediteľných vodou i tuhších olejových, nalepovacie riasy, gumové masky na celú hlavu, plastových masiek na tvár a škrabošiek obyčajných čiernych i farebne zdobených. Máme aj veľký výber parochní dámskych krátkych, polodlhých, dlhých, s ofinou, bez ofiny, kučeravých, vlnitých i rovných, pánskych parochní s krátkymi aj dlhými vlasmi a s plešinou, sprejov na vlasy aj telo.

Na doladenie atmosféry párty, alebo narodeninové oslavy máme v ponuke dekorácie. Napríklad balóniky najrôznejších farieb a tvarov, papierové girlandy, lampióny, havajské vence, hororové dekorácie - kostry, lebky a odrezané hlavy, mŕtvoly, odtrhnuté ruky a nohy, pavučiny s pavúkmi, obrie pavúky, myši, hady, netopiere, lebky.

Ak už máte teda kostým a všetky doplnky, Vaše prostredie je doladené dekoráciami, tak k dokonalej zábave ostávajú už len párty vychytávky ako napríklad párty poháriky na krk, hélium v spreji, frkačky, čiapočky, trumpetky, kanadské žartíky a vtipy aj iné blbosti. Vtákovín máme veľa!

Na oslavu narodenín Vašich kamarátov u nás nájdete tiež kopu vtipných, originálnych, alebo sexy darčekov. Vhodným darčekom môže byť farebný hrnček s vtipným nápisom, rovnako tak aj tričko s nápisom, drevené alebo plechové ceduľky s nápismi, s menami alebo prezývkami. Zo sexi darčekov sú najobľúbenejšie cukríkové nohavičky, podprsenky, pánske tangá, pánske slipy v tvare zvieratiek, nafukovacie ovečky, umelé prsia, trenky so zadkom a predkom, zástery s poprsím, bičíky a sexy párty spoločenské hry. Ženy by určite pobavily tiež lízanky a mentolky v tvare pánskeho prirodzenia, mydlo v tvare prirodzenia, alebo skákajúci pindík. Pánmi potom skákajúce prsia, alebo pipinka, cestoviny v tvare pŕs, tvarovač vajíčok v tvare pŕs, slipy pre supermužov, alebo plavky Boratky.

Máme všetko na dokonalú párty!